вівторок, 09 червня 2009 08:27

Кака підписав з "Реалом" шестирічний контракт

Кака підписав з "Реалом" шестирічний контракт

Атакуючий півзахисник збірної Бразилії, володар "Золотого м"яча" за підсумками 2007 року Кака пояснив свій перехід в мадридський "Реал". За словами Кака, покинути італійський "Мілан" його змусила фінансова криза. Про це повідомляє бразильське інтернет-видання Globoesporte.

Футболіст сказав, що кошти, отримані "Міланом" від його продажу, повинні допомогти італійській команді у важкий час. Крім того, за словами 27-річного Кака, перехід в "Реал" дасть йому нову мотивацію. При цьому футболіст відзначив, що, коли б не фінансові труднощі "Мілана", він би залишився в італійському клубі.

Кака висловив подяку своїй колишній команді. За словами бразильця, в "Мілані" він зміг стати одним з кращих гравців світу.

Вранці 8 червня Кака пройшов у "Реалі" медогляд, а ввечері трансфер півзахисника був офіційно підтверджений. Контракт Кака з "Реалом" підписаний на шестирічний термін. Вартість гравця склала 67,2 мільйона євро. Це другий за величиною трансфер в історії футболу. Рекордним залишається перехід Зінедіна Зідана з "Ювентуса" в "Реал" в 2001 році за 75 мільйонів євро.

Lenta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кака підписав з "Реалом" шестирічний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути