понеділок, 08 червня 2009 19:53

"Металіст" відмовляється продавати свого ключового гравця

"Металіст" відмовляється продавати свого ключового гравця

Як заявив прес-службі спортивний директор ФК "Металіст" Євген Красников, Папа Гуйє залишається в харківській команді і не переходить в інший клуб:

- Так, існують пропозиції по деяких футболістах нашого клубу і в даний момент вони розглядаються: як з продажу гравців, так і по покупці гравців з інших клубів.

Але, що стосується Гуйє - у нього довгостроковий контракт з нашим клубом і він не продається! У планах клубу - укласти контракт з цим гравцем на ще довший термін.

Довідка "Gazeta.ua"

Папа Гуйє (англ. Papa Gueye; 7 червня 1984, Дакар) - сенегальський футболіст, захисник. На сьогоднішній день захищає кольори харківського "Металіста".

Виріс в сім"ї директора школи (батько) і викладача (мати). Починав грати у футбол в 6 років, відвідуючи футбольний кружок при школі. У 1999 році поступив у футбольну школу.

На початку професійної кар"єри тренери використовували його на різних позиціях, зокрема на позиціях нападаючого і півзахисника. У "Металісті" почав як опорний півзахисник, але з часом зміцнився на позиції центрального захисника. Є одним з найкращих захисників чемпіонату України.

За підсумками 2008 року був визнаний вболівальниками України, як найкращий легіонер чемпіонату України. Виступав в клубах: АС "Дуан" (Сенегал) (2002/03 - 2004/05), "Волинь" (Луцьк) (2004/05 - 2005/06).

Володар Кубка Сенегалу 2003, 2004 років.

Срібний призер чемпіонату Сенегалу 2004 року.

Бронзовий призер чемпіонату України 2007 і 2008 років

Бронзовий призер чемпіонату Сенегалу 2003 року.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" відмовляється продавати свого ключового гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути