пʼятниця, 08 травня 2009 08:34

"Шахтар" вийшов у фінал Кубка УЄФА (ВІДЕО)

У матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка УЄФА донецький "Шахтар" обіграв на своєму полі київське "Динамо" (2:1) і вийшов у фінал турніру.

Кияни, яких категорично не влаштовував результат першого матчу (1:1), з перших же хвилин пішли вперед, і вже на 5-й хвилині створили перший небезпечний момент. Бангура отримав м"яч біля штрафної суперника, змістився вліво і обіграв захисника господарів поля, гравець пробив у дальній кут, але м"яч пролетів біля лівої штанги воріт П"ятова.

Проте господарі теж не відсиджувалися в обороні, і на 17-й хвилині відкрили рахунок. Адріано "вкрав" м"яча у штрафній суперника, круглий відскочив до лінії штрафної, де Жадсон з ходу пробив... і м"яч влітає у праву дев"ятку воріт Богуша - 1:0.

На 37-ій хвилині кияни теж змогли вразити ворота суперника - Вукоєвич відправив м"яч до воріт після розіграшу штрафного, але зробив він це з офсайду і м"яч не був зарахований. Гравці "Динамо" почали сперечатися з арбітром, за що Бангура та Алієв поплатилися, отримавши жовті картки.

"Динамо" все ж вдалося зрівняти рахунок - на другій хвилині другого тайму. Бангура отримав пас від партнера, вийшов прямо по центру воріт і точно пробив у правий від П"ятова кут - 1:1.

Повторення київського рахунку загрожувало додатковими двома таймами, чого нікому з суперників не хотілося, і команди почали грати у відкритий футбол, створюючи гострі моменти то біля одних, то біля інших воріт. Фернандіньо помилився в центрі поля, Єрьоменко протягнув м"яч до штрафної суперника і пробив низом у дальній кут, м"яч пролетів зовсім поруч із правою штангою воріт П"ятова. Через хвилину Богуш переривав фланговий простріл суперника і не втримав м"яч у руках, але гравець суперника не зміг вчасно добити м"яч у ворота.

А на 89-й хвилині матчу Ілсіньо увірвався з правого флангу до штрафної "Динамо", обіграв захисника і спокійно та точно поклав м"яч у дальній кут воріт Богуша - 2:1. Часу щоб відігратися у киян вже не було.

Зі сумою двох матчів (3:2) донецький "Шахтар" вийшов у фінал Кубка УЄФА, де він має зустрітися з переможцем протистояння "Вердер" - "Гамбург".


Відео:


uefa.com, Gazeta.ua, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" вийшов у фінал Кубка УЄФА (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути