Ексклюзиви
середа, 22 квітня 2009 08:30

Аршавін зробив покер у матчі з "Ліверпулем"

У центральному матчі 33-го туру англійської прем"єр-ліги лондонський "Арсенал" на виїзді грав із "Ліверпулем" - 4:4.

Обидві команди підходили до матчу не у найкращому настрої: "Ліверпуль" вилетів із Ліги чемпіонів, а "Арсенал" кілька днів тому не зумів пробитися до фіналу Кубка Англії. Як і в першому, так і в другому випадках кривдником команд виступив лондонський "Челсі" Гуса Хіддінка.

"Ліверпулю" в цьому матчі перемога була потрібніша, оскільки саме "червоні" продовжують боротися за чемпіонське звання з "Манчестер Юнайтед" і у разі перемоги "Ліверпуль" міг, як мінімум, на день очолити турнірну таблицю.

"Ліверпуль", як і очікувалося, почав зустріч як справжній господар поля. "Червоні" майже весь тайм провели в атаці, тоді як "каноніри" намагалися зловити господарів на контратаці. І в одній з контратак "Арсеналу" вдалося забити.

За десять хвилин до кінця першої половини зустрічі Фабрегас, скориставшись грубою помилкою Маскерано поблизу штрафної, заволодівши м"ячем, відпасував у штрафну на Насрі, француз у дотик повернув м"яч іспанцю, той у свою чергу від лицьової лінії простріляв у центр штрафний на Аршавіна, Андрій потужнім ударом від штанги вколотив м"яч у сітку воріт.

Відповіли "мерсисайдці" одразу після перерви. На 49-ій хвилині матчу Фернандо Торрес замкнув головою фланговий навіс Кейта з лівого флангу, Фаб"янскі намагався дотягнутися до м"яча, але врятувати команду так і не зумів.

"Червоні" не зупинилися на досягнутому і продовжували атакувати, за що і були винагороджені другим голом. Знову пройшла подача від Кейта з правого флангу у штрафну гостей, в ролі "забивали" тепер був Йоссі Бенаюн, який і відправив м"яч у сітку воріт, Фаб"янскі м"яч відбив, але зробив це з невеликим запізненням, м"яч до того моменту вже перетнув лінію воріт.

Ну а через 10 хвилин "Арсенал" знову скористався помилкою "Ліверпуля" в обороні. Аршавін перехопив пас, який йшов на Арбелоа, трохи змістився до лінії штрафної і сильно вистрілив у дальній кут. Рейна дотягнуться до м"яча не зміг.

А три хвилини потому все той самий Аршавін записав на свій рахунок хет-трик. Насрі навісив з лівого флангу, Ауреліо невдало відбив м"яч, який приземлився на ногу Аршавіну. Андрій з п"яти метрів розстріляв ворота господарів.

"Ліверпуль" не зупинився і чи ні в першій своїй атаці, "червоні" зрівняли рахунок у матчі. Торрес отримав м"яч на лінії штрафної, у два торкання обробив снаряд і вистрілив у нижній правий кут воріт, м"яч від рук Фаб"янскі влетів у сітку воріт.

Під завісу зустрічі Аршавін, оформивши покер, знову вивів свою команду вперед. Росіянин після відмінного пасу Уолкотта втік на побачення один на один і без особливих проблем переграв Рейна.

Ну а крапку в матчі поставив Йоссі Бенаюн, який з п"яти метрів вколотив снаряд у ворота "Арсеналу".

"Ліверпуль" зрівнявся за кількістю набраних очок із "Манчестер Юнайтед", але у "манкуніанців" є гра в запасі. В "Арсенала" 62 бали. Команда Аршавіна йде четвертою.


Статистика матчу:

Турнірна таблиця:

Відео:



Gazeta.ua за інформацією bbc.co.uk

Зараз ви читаєте новину «Аршавін зробив покер у матчі з "Ліверпулем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути