Ексклюзиви
субота, 18 квітня 2009 12:48

Італійці не пустили Україну до хокейної еліти

Автор: Чемпіон
  Статистка гри
Статистка гри
Переможець цього матчу розпочне наступний рік в елітному дивізіоні Чемпіонату світу з хокею. І командою-переможницею стала збірна Італії, яка завдяки двом голам перемогла українців. І це незважаючи на тотальну перевагу "жовто-синіх" на льодовій арені у Торуні.

Українців підвела реалізація більшості. Двічі граючи у більшості 5 проти 3, підопічні Сеуканда не змогли закинути шайбу. Італійці заробили більше 50 хвилин штрафу, але чудово побудована гра в обороні не давала українцям шансів використати свою перевагу. Схоже, що італійське футбольне "катеначчо" переходить на хокей.

Перші дві свої більшості не використала й Італія. А от на третій вже на 14 секунді рахунок став відкритим. Рамосер переправив шайбу в сітку воріт українців. Гравці України намагалися довести арбітру, що була небезпечна гра з боку автора голу, але це нічого не дало.

У третьому періоді італійці нав"язували українцям гру біля бортів, що забирало багато сил. Нічого особливо небезпечного українці й не створили. Були моменти у Шахрайчука та Варламова, але одному не щастило, а інший не міг влучити по шайбі. А за дві хвилини до кінця зустрічі "жовто-сині" зняли голкіпера і відразу пропустили другу шайбу. На тому гру й завершили. Італія переходить в елітний дивізіон, а Україна - ще на рік у першому....

Італія - Україна 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

1:0 - 34:01 Рамосер (Страццабоско) більш
2:0 - 58:36 Фонтаніве (Хелфер) у порожні ворота

Сhampion.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Італійці не пустили Україну до хокейної еліти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути