середа, 08 квітня 2009 15:59

Брандао подарує Ахметову футболку "Марселя"

  Колишній форвард ”Шахтаря” Брандао був проданий узимку ”Марселю” за 6 мільйонів євро
Колишній форвард ”Шахтаря” Брандао був проданий узимку ”Марселю” за 6 мільйонів євро

Cьогодні донецький "Шахтар" уперше в історії зіграє чвертьфінальний поєдинок Кубка УЄФА. Чемпіон України на полі 25-тисячного стадіону "Олімпійський" у Донецьку протистоятиме французькому "Марселю". Пряма трансляція поєдинку на ТРК "Україна" та "Спорт-1". Арбітр матчу Фелікс Брих із Німеччини. Низка гравців обох команд перебуває під загрозою дискваліфікації на повторний поєдинок у Марселі: у "Шахтаря" від жовтої картки треба берегтися Гюбшману, Іщенку, Кучеру, Фернандіньйо та Срні, а в "Марселя" — Бен Арфа, Шейру, Тайво, Коне, Ньянгу, Вальбуена та Зіані.

За "Шахтар" не зможе зіграти травмований серб Ігор Дуляй.

— Це надто відчутна втрата, — каже "ГПУ" колишній форвард "гірників" Віктор Грачов, 52 роки. — У матчах 1/8 фіналу проти ЦСКА Дуляй зіграв дуже корисно, виключивши з гри основного розігруючого "армійців" Алана Дзагоєва. З одного боку, у Луческу (головного тренера "Шахтаря". — "ГПУ") є вибір опорних півзахисників — Гюбшман, Левандовський. З іншого — нині повноцінно замінити Дуляя їм важко.

"Марсель" прилетів до Донецька у вівторок увечері. У складі французької делегації — колишній форвард "Шахтаря" Брандао. Він подарує футболку своєї нинішньої команди власнику "Шахтаря" Рінатові Ахметову. Зіграти проти "Шахтаря" Брандао не зможе, бо не заявлений за "Марсель" у єврокубках. Як і інший форвард — Сільвен Вілторд. Натомість у непоганій формі флангові гравці атаки — голландець Зенден і француз Вальбуена, а голкіпер Стів Манданда нині основний у збірній Франції.

У французькій першості "Марсель" посідає друге місце, відстаючи від лідера — "Ліона" — на одне очко. У цьому сезоні команда Еріка Геретса успішніше грає в гостях, ніж удома.

Зараз ви читаєте новину «Брандао подарує Ахметову футболку "Марселя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути