вівторок, 07 квітня 2009 10:48

Бій Кличко - Хей відбудеться на домашньому стадіоні "Шальке" (ФОТО)

Представники чемпіона IBF WBO в суперважкій вазі Володимира Кличка повідомили про те, що призначений на 20 червня бій чемпіона проти британця Девіда Хея пройде в німецькому місті Гельзенкірхені на стадіоні "Фелтінс Арена".

Цей стадіон вміщує 65 тисяч глядачів і є домашньою ареною футбольного клубу "Шальке".

"Охочих подивитися двобій так багато, що їх не вміщатиме жоден Палац спорту або боксерська арена. І організаторам доведеться орендувати футбольний стадіон. Ним буде 65-тисячник "Фелтінс Арена", - кажуть організатори бою.

Раніше планувалося, що бій Кличка з Хеєм пройде на лондонському стадіоні "Стемфорд Брідж", де приймає своїх суперників футбольний клуб "Челсі", проте згодом поєдинок було вирішено провести в Німеччині.

Раніше планувалося, що бій пройде на стадіоні "Стемфорд Брідж".

Володимир Кличко є володарем титулу чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) та WBO (Всесвітня боксерська організація).

Хей в березні 2008 року став абсолютним чемпіоном світу у ваговій категорії до 90,9 кілограма, після чого оголосив про перехід у важку вагу. У найпрестижнішій ваговій категорії англієць дебютував у листопаді 2008 року, нокаутувавши американського боксера Монте Барретта.

glasweb.com, turnir.com.uaFightnews.com, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличко - Хей відбудеться на домашньому стадіоні "Шальке" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути