Ексклюзиви
понеділок, 06 квітня 2009 15:00

Індзагі подякував Шевченку за гольову передачу

Індзагі подякував Шевченку за гольову передачу

Форвард "Мілана" Філіппо Індзагі дуже радий, що його команда зуміла отримати перемогу над "Лечче" з рахунком 2:0, тим паче, що один гол забив саме він. Піппо не забув подякувати Андрію Шевченку, який віддав йому гольовий пас.

"Гра була важка, і я радий, тому що ми отримали важливий результат, - сказав Індзагі Milan Channel. - Ми почали добре, але не змогли відразу забити. Гра могла скластися зовсім по-іншому, але потім ми забили з штрафного. Я повинен подякувати Шевченку за свій гол, я забив завдяки ньому. Він в хорошій формі, і відмінно працює на тренуваннях".

За матеріалами sport.com.ua


Довідка "Gazeta.ua"

Філіппо Індзагі (Інзагі) (італ. Filippo Inzaghi; народився 9 серпня 1973, П"яченца) - італійський футболіст, грає на позиції нападаючого. Виступає за "Мілан" і національну збірну Італії. Старший брат Сімона Індзагі, який теж є футболістом і виступає в римському "Лаціо"

15 березня 2009 року "Мілан" розгромив на виїзді "Сієну" з рахунком 5:1. Дубль на свій рахунок записав нападаючий Філіппо Індзагі. Його другий м"яч у ворота тосканців став 300-м в професійній кар"єрі Індзагі. Тим самим Індзагі став четвертим членом елітарного "клубу 300", в якому перші три сходинки займають Сільвіо Піола (364 м"ячі), Джузеппе Меацца (338) і Роберто Баджо (318).

Зараз ви читаєте новину «Індзагі подякував Шевченку за гольову передачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути