вівторок, 29 червня 2010 13:46

Журналіст допоміг вболівальнику проникнути в роздягальню збірної Англії

Журналіст допоміг вболівальнику проникнути в роздягальню збірної Англії

Британський журналіст Саймон Райт затриманий за провокацію після матчу чемпіонату світу з футболу Англія - Алжир. Поліція прийшла до висновку, що Райт допоміг англійському вболівальнику Павлосу Джозефу (на фото) проникнути в роздягальню збірної Англії після гри з метою дискредитувати службу охорони матчів ЧС-2010, повідомляє AFP.

Джозеф опинився в роздягальні збірної Англії 18 червня після матчу між командами Англії та Алжиру. 19 червня поліція повідомила, що уболівальникові вдалося сховатися у натовпі на стадіоні. Проте 20 червня у британській газеті The Sunday Mirror (де працює Райт) з'явилося інтерв'ю Джозефа, в якому він заявив, що ніхто не намагався його затримати.

Вболівальник розповів також, що потрапив в роздягальню збірної Англії випадково, коли шукав туалет. Проте представник поліції ПАР Бхекі Селі заявив, що слідчі, вивчивши запис камер відеоспостереження стадіону, прийшли до висновку, що проникнення Джозефа в роздягальню було сплановано, і Райт був одним з тих, хто допоміг вболівальнику.

За словами Селі, Райт не тільки хотів дискредитувати службу охорони на стадіонах ЧС-2010, але й, можливо, отримати з цього вигоду. Крім того, журналіста звинувачують у тому, що він переховував Джозефа, коли вболівальника шукала поліція. Журналіст допоміг зареєструвати фаната збірної Англії в готелі під чужим ім'ям.

Незабаром після появи інтерв'ю з Джозефом, вболівальник був затриманий. Через деякий час його відпустили під заставу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Журналіст допоміг вболівальнику проникнути в роздягальню збірної Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути