неділя, 20 червня 2010 12:48

Вболівальник переплутав туалет з роздягальнею збірної Англії

Вболівальник переплутав туалет з роздягальнею збірної Англії

Вболівальник, який 18 червня опинився в роздягальні збірної Англії з футболу після матчу ЧС-2010 з Алжиром, потрапив туди під час пошуку туалету. За словами 32-річного британця Павлоса Джозефа, дорогу йому вказали співробітники служби безпеки стадіону, і, дотримуючись вказаним маршрутом, він несподівано потрапив в роздягальню, пише видання The Sunday Mirror.

Джозеф розповів, що в приміщенні, яке є роздягальнею, немає дверей. За словами вболівальника, він опинився перед Девідом Бекхемом, який не потрапив до складу на ЧС-2010, але перебуває в розташуванні команди. Бекхем запитав у Джозефа, хто він такий, вболівальник назвав своє ім'я і сказав, що йому був потрібен туалет.

За словами фаната, спочатку він не знав, що ще сказати, але потім вирішив висловити свою думку про гру збірної Англії. Звернувшись до Бекхему, Джозеф назвав гру англійців ганьбою і запитав, що команда збирається робити. Вболівальник зазначив, що гравці збірної Англії, які сиділи на лавках, в цей час дивилися в підлогу.

Джозеф розповів, що він залишив роздягальню, як тільки його про це попросили. У розмові зі співробітником ФІФА, який проводжав його в туалет, вболівальник зауважив, що атмосфера в роздягальні була "шокуючою". У відповідь на це представник ФІФА сказав, що Джозефу треба було прийти в роздягальню в перерві матчу з Алжиром.

У перших повідомленнях про появу вболівальника в роздягальні збірної Англії говорилося про те, що фаната затримали охоронці англійської команди, але потім він утік, змішавшись з натовпом. Поліція Кейптауна, де проходив матч, оголосила вболівальника в розшук.

Однак Джозеф, який проживає в Лондоні і працює радником по кредитах, розповів, що затримати його ніхто не намагався. Крім того, за словами британця, він обмінявся візитними картками зі співробітником ФІФА, який проводжав його в туалет (ім'я цього співробітника - Марк Ліндон). Джозеф стверджує, що на візитці, яку він дав Ліндону, є його телефон, але йому не дзвонили ні з ФІФА, ні з поліції.

Матч групи С Англія - Алжир завершився з рахунком 0:0. Після двох турів англійці набрали два очки і ділять друге місце з США, поступаючись американцям через меншу кількість забитих м'ячів. Щоб вийти в 1 / 8 фіналу, в останньому турі (23 червня) Англії треба перемагати Словенію.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник переплутав туалет з роздягальнею збірної Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути