вівторок, 29 червня 2010 08:49

У футболістів збірної Англії вкрали нижню білизну

У футболістів збірної Англії вкрали нижню білизну

У ПАР були заарештовані п'ятеро осіб за звинуваченням у крадіжці. Співробітники готелю, в якому під час чемпіонату світу проживала збірна Англії, вкрали у футболістів гроші, ігрову форму, медаль і навіть нижню білизну.

За словами представника поліції, інцидент стався ще 21 червня, але інформація про нього надійшла лише через п'ять днів. Цікаво, що злодіїв зацікавили не готівка (було вкрадено всього близько 750 доларів), а футболки збірної США, які залишилися в англійців у результаті традиційного обміну після матчу групового етапу, а також спеціальна медаль ФІФА і навіть нижня білизна. Загальна вартість вкраденого потягнула на 10,5 тисяч доларів.

Злочин було розкрито протягом дня поліцейськими, які обшукали будинки співробітників готелю. Все вкрадене було повернуто власникам, а п'ятеро винних працівників готелю були засуджені до трьох років в'язниці і штрафу в 800 доларів.

Поліція не називає імена гравців, яких обікрали.

Нагадаємо, збірна Німеччини розгромила команду Англії в 1 / 8 фіналу чемпіонату світу з футболу. Німці перемогли з рахунком 4:1.

Таким чином, Німеччина вийшла в 1 / 4 фіналу чемпіонату світу, а Англія вибула з боротьби. За вихід у півфінал німці поборються з Аргентиною.

За матеріалами Турнир

Зараз ви читаєте новину «У футболістів збірної Англії вкрали нижню білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути