Ексклюзиви
понеділок, 28 червня 2010 17:24

ФІФА заборонила показ повторів спірних епізодів на ЧС-2010

ФІФА заборонила показ повторів спірних епізодів на ЧС-2010

Отиня на чемпіонаті світу в ПАР заборонені покази повтори суперечливих епізодів матчів. Це рішення прийняла ФІФА після того, як 27 червня під час матчів 1/8 фіналу були показані відеоповтори двох суддівських помилок.

У неділю під час матчу Німеччина - Англія (4:1) уругвайський суддя Хорхе Ларріонда не зарахував гол англійця Френка Лемпарда, хоча після його удару м"яч перетнув лінію воріт. Пізніше в грі Аргентина - Мексика (3:1) італійський рефері Роберто Розетті зарахував гол аргентинця Карлоса Тевеса, який знаходився в положенні "поза грою".

Повтор епізоду з голом Тевеса на табло стадіону побачили не тільки вболівальники, але і футболісти збірної Мексики. Вони вимагали скасувати гол, але після довгого обговорення за участю Розетті та його асистента м"яч був зарахований.

Співробітник прес-служби ФІФА Ніколя Меньо заявив, що таких ситуацій, як в матчі Аргентина - Мексика, більше виникати не повинно.

"Це не повинно було трапитися. Повтори на стадіонах показувати можна, але не в спірних ситуаціях. Ми будемо працювати над цим, і діяти більш жорстко, - вважає Меньо. - До сих пір система працювала дуже добре, але минулого вечора була здійснена помилка. повторитися таке не повинно".

ФІФА буде більш суворо контролювати відеоповтори на великих екранах стадіонів, а спірні епізоди, пов"язані із суддівством, показуватися не будуть.

За матеріалами ap.org

Зараз ви читаєте новину «ФІФА заборонила показ повторів спірних епізодів на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути