понеділок, 28 червня 2010 10:56

ЧС-2010. Тевес, Ігуаїн та арбітр Розетті забезпечили Аргентині чвертьфінал (ФОТО)
8

Фото: Фото: AFP

У черговому матчі 1/8 фіналу на чемпіонаті світу в ПАР збірна Аргентини впевнено обіграла Мексику - 3:1. Втім і тут не обійшлося без грубої суддівської помилки.

Гра почалася на зустрічних курсах. Причому в перші хвилини гостріше діяли мексиканці. Але рахунок у грі відкрили аргентинці. Мессі видав пас на Тевеса і той переграв голкіпера Мексики Переса. Втім, повтор показав, що забивав Карліто з чистого офсайду, який не зафіксував італійський арбітр Розетті.

Після забитого гола мексиканці якийсь час перебували в шоці. І це позначилося на їхніх діях найтрагічнішим чином. На 33-й хвилині захисник збірної Мексики Осоріо помилково скинув м"яч на Ігуаїна. Той вихором увірвався в штрафну суперника і розстріляв ворота.

А другий тайм розпочався з розкішного гола Тевеса, який ледь не порвав сітку воріт могутнім ударом. Після того, як рахунок став 3:0, мексиканці зовсім згнітилися. Єдине, що їм вдалося, так це розмочити рахунок. На 71-й хвилині гол престижу провів Ернандес.

Аргентина вийшла в чвертьфінал, де зіграє зі збірною Німеччини. А мексиканці можуть пакувати валізи перед далекою дорогою додому.

Чемпіонат світу-2010, плей-офф, 1 8 фіналу

Аргентина - Мексика - 3:1 (2:0)

Голи: 1:0 - Тевес (27), 2:0 - Ігуаїн (33), 3:0 - Тевес (52), 3:1 - Х. Ернандес (71).

Аргентина: Ромеро, Отаменді, Демічеліс, Бурдіссо, Хайнце, Маскерано, М. Родрігес, Ді Марія (Гутьєррес, 79), Тевес (Верон, 69), Ігуаїн, Мессі.

Мексика: Перес, Хуарес, Осоріо, Родрігес, Сальсідо, Маркес, Торрадо, дос Сантос, Гуардадо (Франко, 61), Баутіста (Баррера, 48), Х. Ернандес.

Попередження: Маркес

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Тевес, Ігуаїн та арбітр Розетті забезпечили Аргентині чвертьфінал (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути