понеділок, 28 червня 2010 12:41

Беккенбауер висловився проти введення відеоповторів

Беккенбауер висловився проти введення відеоповторів

Президент "Баварії" і колишній головний тренер збірної Німеччини Франц Беккенбауер похвалив футболістів німецької команди, які в матчі 1/8 фіналу ЧС-2010 розгромили збірну Англії (4:1), а також розповів про своє ставлення до введення функції відеоперегляду спірних моментів.

"Англія була повністю переграна. Суперник нічого не зміг протиставити нашим тактичним схемам і ігровому стилю. Німеччина розгромила Англію. Ми перевершили суперника у всьому".

При цьому Беккенбауер не заперечує помилку арбітра, який не зарахував гол Лемпарда.

"Звичайно, лінійний арбітр повинен був бачити те, що м"яч після удару Лемпарда перетнув лінію воріт. Там був чистий гол. Добре, що Німеччина забила ще два голи, інакше суперечок було б набагато більше. Втім, незважаючи на цей епізод, я проти введення відеоповторів".

"Незважаючи на всі мінуси, один з плюсів футболу - драматичність, це не ідеальна гра. Всі футболісти допускають помилки, і це додає футболу емоцій", - цитує Беккенбаеура Sky Sports.

У неділю, 27 червня, на стадіоні Фрі Стейт в Блумфонтейні відбувся матч 1/8 фіналу Чемпіонату Світу між збірними Німеччини й Англії. Поєдинок завершився перемогою Бундестім з розгромним рахунком - 4:1.

За матеріалами sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Беккенбауер висловився проти введення відеоповторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути