пʼятниця, 11 червня 2010 17:21

Жук відкрив перший африканський чемпіонат світу (ФОТО)
18

Фото: Reuters

У Південно-Африканській Республіці стартував 19-й чемпіонат світу з футболу під егідою ФІФА. У матчі відкриття господарі чемпіонату, збірна ПАР, зустрічаються з командою Мексики. У другому матчі стартового дня чемпіонату збірна Уругваю зіграє з французами, інформує Лента.

Груповий етап ЧС-2010, на якому 32 команди-учасниці розділені на вісім груп, закінчиться 25 червня. Після нього почнуться матчі стадії плей-офф, в яку вийдуть команди, що зайняли перші два місця у своїх групах. Фінальний матч пройде 11 липня на стадіоні "Соккер Сіті" в Йоганнесбурзі.

Найбільш вірогідним претендентом на перемогу в ЧС-2010, на думку букмекерів, є збірна Іспанії. За нею йдуть Бразилія, Аргентина, Голландія, Англія і Німеччина.

Талісманом ЧС-2010 став леопард Кікумі. Вперше в історії світових першостей у фінальній частині турніру одночасно присутні збірні Південної Кореї і КНДР. Дебютантами фінального турніру є збірні Словаччини та Сербії.



















Зараз ви читаєте новину «Жук відкрив перший африканський чемпіонат світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути