пʼятниця, 11 червня 2010 09:59

На ЧС-2010 збірну Греції обікрали під час тренування

На ЧС-2010 збірну Греції обікрали під час тренування

Чотири журналіста з Китаю стали жертвами чергового збройного пограбування в ПАР, повідомляє Marca. Нападники зупинили машину кореспондентів однієї з китайських регіональних газет і забрали всі гроші і фотоапаратуру.

За уточненими даними, ніхто з журналістів не постраждав. Один з них, коментуючи подію, дав кілька порад всім прибулим на чемпіонат світу-2010:

"Будьте гранично обережними, виходячи з дому. Усі цінні речі складайте в багажник і без крайньої необхідності не відкривайте вікна в машині".

Нагадаємо, що це вже не перший випадок розбійного нападу на журналістів у ПАР. Раніше повідомлялося про пограбування групи репортерів з Іспанії та Португалії.

Втім, журналістами південноафриканські зловмисники не обмежуються. Їх жертвами стали і футболісти. У вівторок увечері діяльні "домушники" пробралися в готель поблизу Дурбана, де дислокується збірна Греції, і забрали здобич в розмірі близько 3 тисяч євро. У той час команда перебувала на тренуванні.

Більша частина цієї суми пропала з гаманців Ангелоса Харістеаса ("Нюрнберг") і Сотіроса Нініса ("Панатінаїкос"), які вже підтвердили в ЗМІ факт крадіжки. Про неї було повідомлено в поліцію, але керівництво готелю Beverly Hills виявило бажання провести самостійне розслідування.

Будуть допитані співробітники самого готелю, які, як вважається, причетні до злочину.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «На ЧС-2010 збірну Греції обікрали під час тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути