понеділок, 11 лютого 2019 10:13

Зозуля наблизив "Альбасете" до Ла Ліги

 

У матчі 25 туру "Альбасете" в рідних стінах обіграв "Мальорку" і перебрався на 1 місце в Сегунді.

Український форвард господарів Роман Зозуля вийшов у стартовому складі і відпахав в своєму стилі з кількома проблисками магії. Двічі паси п'яткою від Романа допомагали господарям розгортати небезпечні контратаки, які, правда, до тлумачного завершення не довели. Українець же почав і гольову атаку. У верховій боротьбі з двома суперниками Зозуля завоював аут. Альбасете швидко відновив гру, а подачу Техеро замкнув Бела, забивши свій 9-й гол в сезоні і вийшовши на п'яте місце серед кращих бомбардирів.

Згодом команда Раміса ще двічі була близька до мети після дальніх ударів. "Мальорка" ж свій перший і по суті єдиний момент створила після 70-ї хвилини - воротар впорався. На останніх секундах капітан господарів ледь не зрізав м'яч у власні ворота, натомість після кутового "механічний сир" отримав і реалізував право на пенальті після фолу останньої надії.

Зозуля увійшов в топ-5 по найшвидшим ривків (31,1 км / ч) і пробігу в своїй команді (11,1 км), а також отримав традиційні щедрі оплески трибун, коли його замінили на 85-й. Роман може собі дорікнути тим, що запоров дві перспективні контри з технічних огріхи. А ось на оборону і в підіграванні попрацював за звичкою дуже плідно, повідомляє Футбол 24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зозуля розповів про своє майбутнє в "Альбасете"

"Альбасете" цілком заслужено набирає 48 очок і завершить тур на першому місці, як би не зіграли конкуренти. Мальорка залишається 9-й з відставанням в 2 очка від зони плей-офф за підвищення в класі. Прімера стає все ближче для Зозулі і компанії.

Іспанія. Сегунда, 25-й тур

"Альбасете" - "Мальорка" 2:0

Голи: Бела, 7, Сусаета, 90+6

"Альбасете" може похизуватися найкращою атакою Сегунди (36 голів за 25 матчів). Пара же нападників Зозуля/Бела наколотила на двох 16 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «Зозуля наблизив "Альбасете" до Ла Ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути