вівторок, 21 травня 2013 08:11

Жозе Моурінью залишить "Реал" - офіційно

Жозе Моурінью залишить "Реал" - офіційно
Контракт Моурінью з "Реалом" був розрахований до 2016 року ФОТО: Reuters

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью залишить свій пост після закінчення поточного сезону. Про це, як повідомляє Reuters, на спеціальній прес-конференції заявив президент клубу Флорентіно Перес.

Перес зазначив, що і клуб, і тренер зійшлися на думці, що "зараз настав правильний момент, щоб припинити співпрацю". Фінансових деталей дострокового розриву контракту з Моурінью, який був розрахований до 2016 року, президент "Реала" не назвав.

Перес також зазначив, що на даний момент у "Реала" немає ніяких попередніх домовленостей з будь-ким з інших фахівців, які могли б обійняти посаду головного тренера після Моурінью. "Ми займемося цим у найближчі дні", - заявив президент клубу.

Чутки про відставку Моурінью з'являлися в ЗМІ протягом останніх декількох місяців, зокрема, преса писала, що тренер може залишити "Реал" через конфлікт з гравцями. Повідомлялося також, що тренер може повернутися в лондонський "Челсі", який він очолював з 2004 по 2007 роки.

У поточному сезоні "Реалу" не вдалося виграти жодного з турнірів, в яких команда брала участь. У чемпіонаті Іспанії мадридці зайняли друге місце, поступившись "Барселоні", з Ліги чемпіонів вибули на стадії півфіналу після поразки від дортмундської "Боруссії", а у фіналі Кубка Іспанії програли мадридському "Атлетико".

Зараз ви читаєте новину «Жозе Моурінью залишить "Реал" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути