неділя, 19 травня 2013 04:37

"Ще жодного разу я не закінчував сезон без великого трофея. Рік провалений" - Жозе Моурінью

"Ще жодного разу я не закінчував сезон без великого трофея. Рік провалений" - Жозе Моурінью
Фото: sports.ru

Програвши в п'ятницю "індіанцям" з рахунком 1:2, "вершкові" упустили можливість завершити сезон важливою перемогою. З урахуванням вильоту з Ліги чемпіонів і другого місця в Примері єдиним трофеєм, завойованим командою в сезоні, що минає, став Суперкубок Іспанії.

"Це найгірший сезон у моїй кар'єрі, - заявив Моурінью на прес-конференції. - Фінал тут, півфінал у Лізі чемпіонів, друге місце в Ла Лізі і Суперкубок - для мене це найгірший сезон".

"У перший рік мого перебування в "Реалі" ми взяли Кубок Короля, вийшли в півфінал Ліги чемпіонів і билися за перемогу в чемпіонаті. У другому сезоні ми завоювали титул у Ла Лізі і знову дійшли до півфіналу Ліги чемпіонів, де програли в серії пенальті. Цей же рік, дивлячись на результати, провалений. Коли все добре, то це завдяки всім і кожному. Але коли все погано, то це помилка тренера. Ще жодного разу я не закінчував сезон без великого трофея, Суперкубок Іспанії - мала перемога", - цитує Жозе Marca.

Рульовий мадридців також знову розвіяв чутки про те, що його відхід з "Реала" - вирішена справа.

"За контрактом у мене є три роки. Я ще не сідав за стіл переговорів з президентом клубу і не обговорював своє майбутнє. Думаю, це нормально, що люди говорять про прихід Анчелотті, якщо я піду в "Челсі". Коли сезон закінчиться, ми з президентом все обговоримо, і тоді вболівальники дізнаються, що буде далі", - уклав Моурінью

Зараз ви читаєте новину «"Ще жодного разу я не закінчував сезон без великого трофея. Рік провалений" - Жозе Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути