пʼятниця, 17 травня 2013 14:42

Співробітникам "Челсі" оголосили, що Моурінью повертається

Співробітникам "Челсі" оголосили, що Моурінью повертається
Моурінью майже повернувся? Фото: chelsearus.com

Співробітникам лондонського футбольного клубу "Челсі" оголосили про повернення на пост головного тренера команди португальця Жозе Моурінью. Про це пише французьке видання L'Equipe. При цьому Моурінью не буде відповідальним за всі аспекти життя команди, а розділить обов'язки з технічним директором "Челсі" Майклом Еменало (він відповідатиме за трансфери).

50-річний Моурінью в даний час очолює мадридський "Реал". За даними ЗМІ, через конфлікт з гравцями по закінченні сезону-2012/13 тренер може залишити свій пост.

З "Челсі" Моурінью працював з 2004 по 2007 роки. Португалець двічі виграв з лондонським клубом чемпіонат Англії і один раз - Кубок країни.

Головним тренером "Челсі" є іспанець Рафаель Бенітес. Він прийшов у команду в грудні 2012 року. Його контракт розрахований до кінця сезону-2012/13 і, за даними ЗМІ, продовжений не буде.

У чемпіонаті Англії сезону-2012/13 "Челсі" за один тур до кінця посідає третє місце. В активі лондонців 72 очки після 37 матчів. Вище третьої позиції "Челсі" в турнірній таблиці вже не підніметься.

Зараз ви читаєте новину «Співробітникам "Челсі" оголосили, що Моурінью повертається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути