понеділок, 31 травня 2010 15:02

Жозе Моурінью офіційно очолив "Реал"

Жозе Моурінью офіційно очолив "Реал"
Португалець Жозе Моурінью офіційно призначений головним тренером мадридського "Реала", повідомляє офіційний сайт клубу. Наприкінці минулого тижня з поста наставника команди був звільнений чилієць Мануель Пелегріні, і тепер його місце зайняв Моурінью. Контракт португальця з "Реалом" підписаний до червня 2014 року.

В останні два роки Моурінью очолював міланський "Інтер". У 2009 році він привів команду до перемоги в чемпіонаті Італії, а в минулому сезоні виграв чемпіонат і Кубок країни, а також Лігу чемпіонів. Фінал Ліги чемпіонів "Інтер" - "Баварія" (2:0) відбувся 22 травня на домашньому стадіоні "Реала" "Сантьяго Бернабеу".

Про перехід Моурінью з "Інтера" у "Реал" іспанські ЗМІ написали ще на початку минулого тижня. За даними газет, португалець буде отримувати в мадридському клубі десять мільйонів євро на рік, хоча в "Інтері" йому пропонували 12 мільйонів.

До приходу в "Інтер" Моурінью тренував лондонський "Челсі", португальські "Порту" і "Лейрію". З "Челсі" він перемагав в чемпіонаті Англії, з "Порту" - в чемпіонаті Португалії і Лізі чемпіонів.

"Реал" у сезоні-2009/10 не зумів завоювати жодного титулу. Кращим результатом команди стало друге місце в чемпіонаті Іспанії. Від "Барселони" мадридці відстали на три очки.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Жозе Моурінью офіційно очолив "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути