четвер, 27 травня 2010 14:42

Моурінью плакав на плечі в Матерацці (ВІДЕО)

Моурінью плакав на плечі в Матерацці (ВІДЕО)

Головний тренер міланського клубу Жозе Моурінью, який у найближчі дні повинен очолити мадридський "Реал", залишаючи базу "чорно-синіх" в містечку Аппіа Джентіле, не зміг стримати сліз.

Вже попрощавшись з підопічними, він сів у машину і від'їхав від стоянки, але потім зупинився, вибіг з автомобіля і попрямував до клубного автобуса, біля якого стояв Марко Матерацці.

Наставник і захисник-ветеран обнялися, і португалець не зміг стримати емоції і розплакався. Тільки після цього фахівець остаточно залишив розташування клубу.

Жозе Моурінью розповів в інтерв'ю іспанській газеті AS, яким він бачить свою команду. Португальський фахівець заявив, що "вершкові" будуть демонструвати гарну й видовищну гру.

"Це буде команда, в якій всі ігрові лінії будуть рівнозначні і рівносильні один одному. Команда, яка має намір заволодіти всіма титулами, повинна добре уявляти собі свої переваги і дефекти, працюючи на одному диханні. Ми будемо командою з власним стилем та ігровою філософією, не намагаючись імітувати нікого.

А наша ідентичність буде залежати від мене і футболістів. Для досягнення всього цього нам доведеться працювати дуже багато та інтенсивно. Сезон буде дуже складним через чемпіонат світу, але ми повинні бути готові до першого офіційного матчу", - сказав Моурінью.

На питання про те, яку тактичну схему він буде використовувати, Моурінью відповів: "Мені подобається грати з чотирма захисниками, проте мої команди завжди готові до того, щоб грати з трьома футболістами в обороні. У "Челсі" я переміг у п'яти матчах, граючи з трьома захисниками, в "Інтері" теж таке траплялося.

Але зазвичай я граю з чотирма гравцями оборони, причому флангові захисники повинні постійно атакувати. Як, скажімо, Ешлі Коул або Майкон. У середній лінії ми можемо задіяти чотирьох футболістів або ж використовувати трикутник. В останньому випадку в лінії нападу також будуть грати троє".

За матеріалами Блик, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Моурінью плакав на плечі в Матерацці (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути