четвер, 27 травня 2010 09:14

"Реал" звільнив Пеллегріні і чекає на Моурінью

"Реал" звільнив Пеллегріні і чекає на Моурінью

Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Мануель Пеллегріні звільнений зі свого посту. Про відставку Пеллегріні оголосив президент "Реала" Флорентіно Перес, повідомляє AFP.

Найближчим часом мадридський клуб очолить Жозе Моурінью, який у сезоні-2009/10 привів міланський "Інтер" до перемоги у чемпіонаті і Кубку Італії, а також у Лізі чемпіонів.

За словами Переса, в останні кілька тижнів керівництво "Реала" аналізувало підсумки сезону і прийшов до висновку, що з Пеллегріні необхідно розлучитися. Що стосується Моурінью, то він, за словами президента "Реала", очолить мадридський клуб після того, як домовиться про умови розірвання контракту з "Інтером".

Сам Моурінью повідомив, що його переговори з "Інтером" йдуть без ускладнень, і найближчим часом він стане наставником "Реала". Відповідаючи на питання про те, чи можливо, що тренер залишиться в міланському клубі, Моурінью сказав: "Неможливо".

Контракт Моурінью з "Інтером" діє до червня 2012 року. За даними ЗМІ, компенсація за розрив угоди, прописана в договорі, становить 16 мільйонів євро.

56-річний чилієць Пеллегріні очолив "Реал" перед початком сезону-2009/10. Під його керівництвом клуб набрав рекордну кількість очок в чемпіонаті країни, але поступився перемогу "Барселоні", фінішувавши на другому місці. З Ліги чемпіонів "Реал" вибув на стадії 1 / 8 фіналу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Реал" звільнив Пеллегріні і чекає на Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути