неділя, 23 травня 2010 12:10

"Хочу стати єдиним тренером, який виграв Лігу Чемпіонів з трьома клубами" - Моурінью

"Хочу стати єдиним тренером, який виграв Лігу Чемпіонів з трьома клубами" - Моурінью

Головний тренер "Інтера" Жозе Моурінью поділився своїми враженнями від перемоги у фіналі Ліги чемпіонів (2:0), а також практично підтвердив свій перехід до мадридського "Реалу".

"Мені дуже сумно від того, що можливо доведеться піти, але в професійному житті я намагаюся якомога тверезіше і з холодною головою оцінювати те, що мені потрібно зробити.

Тут я зробив те, що повинен був, моя робота завершена, я вписав своє ім'я в історію клубу - "Інтер" вже ніколи не буде колишнім. Не хочу багато про це говорити, тому що зараз плакати почну і передумаю. Але шанси, що я піду, більші, ніж я залишуся. Це можна впевнено стверджувати.

Президент виконав фантастичну роботу, спасибі йому за все, що він вирішив зробити. Непросто поміняти тренера, після того, як той виграє скудетто. Це і для мене був великий ризик, тому що якщо б не виграв хоча б чемпіонат, кар'єра могла б закінчитися вельми плачевних чином - як це передрікали ЗМІ. Я виграв усе, що міг виграти, і тепер хочу стати єдиним тренером, який перемагав у Лізі чемпіонів з трьома клубами.

Я ніколи по-справжньому не прощаюся - повертаючись на "Стемфод Брідж", завжди відчуваю себе, як вдома. Таким же домом для мене назавжди залишиться і "Сан-Сіро". Тут я був дуже щасливий, хоча не можу сказати такого про все в італійському футболі - особливо, коли президенти вихваляють своїх тренерів, або коли ЗМІ починають тебе труїти.

Мені потрібен ризик. Якщо я приїду до Іспанії грати проти "Барселони" - суперкоманди - це буде неймовірним викликом, який я хочу прийняти і спробувати разом з "Реалом" виграти Лігу чемпіонів. Я не схильний до того, щоб довго залишатися в будь-якому клубі, мені потрібна гонка амбіцій, новий ризик.

Хочу підкреслити, що ще ні з ким не говорив у "Реалі", і у нас немає ніякої угоди, - просто це єдиний клуб, який може змусити мене піти. Я попросив кілька днів, щоб обдумати своє майбутнє", - цитує Моурінью RAI.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Хочу стати єдиним тренером, який виграв Лігу Чемпіонів з трьома клубами" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути