вівторок, 24 квітня 2012 19:03

"Золотий матч" судитиме вітчизняний арбітр

"Золотий матч" судитиме вітчизняний арбітр
Колліна поговорить про "Золотий матч" після 30-го туру ФОТО: ffu.org.ua

Київське "Динамо" та донецький "Шахтар" у "Золотому матчі", якщо такий відбудеться, розсудить вітчизняна бригада арбітрів. Про це сьогодні заявив куратор українського суддівського корпусу П'єрлуїджі Колліна під час чергового засідання "Футбольного прес-клубу".

"Тільки після 30-го туру ми зможемо говорити про золотий, срібний, бронзовий, діамантовий чи платиновий матчі. Зараз ми можемо говорити лише про наступні тури чемпіонату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На Вакса завели дисциплінарну справу" — Колліна

Коли я очолив суддівський корпус, а це було майже два роки тому, то я сказав, що кликати арбітрів з-за кордону - це демонструвати недовіру до власних суддів. Це не дуже хороший імідж. Це виглядає не дуже гарно в очах футбольного світу.

Також мені здається, що незважаючи на приїзд закордонних арбітрів, дискусії все одно виникали. Потрібно створити найкращі умови для того, щоб наші арбітри працювали якомога краще."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вакс припустився грубої помилки" — Колліна

За два тури до закінчення чемпіонату у "Динамо" та "Шахтаря" рівна кількість очок. "Гірники" випереджають киян завдяки кращій різниці забитих і пропущених м'ячів. Команда Юрія Сьоміна зіграє на виїзді із "Зорею" і вдома з "Таврією". Хлопці Мірчі Луческу проведуть зустріч з немотивованим "Металістом" у Харкові і "Олександрією" на "Донбас Арені".

 

Зараз ви читаєте новину «"Золотий матч" судитиме вітчизняний арбітр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути