четвер, 01 квітня 2021 00:05

Знову провал. Україна не змогла обіграти Казахстан

Знову провал. Україна не змогла обіграти Казахстан
Україна створила десяток моментів, а забила лише раз. Фото ua-football

Збірна України провалила старт відбірного турніру до Кубка світу. У 3 матчах наша команда здобула 3 очки. Сьогодні українці розійшлися миром із Казахстаном. На гол Яремчука в другому таймі відповів Мужиков.

Наша команда не зробила висновків із нічиєї із Фінляндією й продовжувала грати в академічний футбол. Хоча й по такій грі мала десяток гольових моментів. Особливо в першому таймі. Однак м'яч якимсь дивом оминав ворота Казахстану. Лише раз Роман Яремчук красивим обвідним ударом переграв воротаря Покатілова.

Казахстан терпляче чекав нагоди й дочекався. Мужиков ударив ще красивіше, аніж Яремчук. Після пропущеного голу Україна розклеїлася. Лише раз Зубков мав 100% нагоду, коли бив із 5 м прямо проти воріт. Але не зумів переграти голкіпера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко переоцінив своїх гравців

У підсумку жахлива нічия, яка майже поховала наші шанси на фінальну частину Кубка світу. Тепер треба перемагати в гостях - Фінляндію, Боснію і Герцоґовину і Казахстан. І бажано не програти вдома Франції.

Зараз ви читаєте новину «Знову провал. Україна не змогла обіграти Казахстан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути