понеділок, 29 березня 2021 16:35

Україна не побачить навіть другого місця – фінські уболівальники

Україна не побачить навіть другого місця – фінські уболівальники
Фінські вболівальники засліплені нічиєю з Україною. Фото: Reuters

Фінські вболівальники після матчу з Україною тішилися, що вдалося проявити характер на останніх хвилинах і зіграти внічию. Але при цьому вважають, що проти такого суперника можна було грати сміливіше. У матчі-відповіді потрібно буде грати вже на перемогу, бо Україна не сильніша від Фінляндії. Вона зовсім не так небезпечна, як здавалося після нічийного результату з Францією. Повідомляє footboom.com

Pohjonen: "Подивіться, що робили українські захисники в цьому матчі. Вони боялися одного-єдиного Пуккі! Наш форвард наводив на них жах, і вони робили смішні помилки. Не знаю, як Україна обігрувала Португалію чи Іспанію, тому що мене вони зовсім не вразили".

Saukko: "Мені здається, ніхто так і не зрозумів, чому Україна мала вигравати цей матч, як писали ЗМІ перед грою. Навіть Боснія створила нам більше проблем. Не говоритиму, що Україна - це погана команда, але сьогодні вона нічим не здивувала".

Eteenpain: "Даремно Фінляндія з такою повагою поставилася до України. Ця збірна нічим нас не здивувала і там немає зіркових гравців. Там навіть немає футболістів рівня Пуккі. Якби грали проти них так, як в останні 10 хвилин, то без проблем виграли б і фактично прибрали б одного з конкурентів за 2-ге місце".

Naillamennaan: "Шкода, що не вдалося виграти сьогодні. Україна явно вийшла на матч з відчуттям, що вони гранд світового футболу і розкатають нас в стилі "Барселони" або "Баварії". Але вже по ходу матчу самі українці зрозуміли, що переоцінили свої сили і вони не можуть просто взяти й забити нам 2-3 голи. За фактом виявилося, що Україна - не більше, ніж середняк. До рівня топзбірних Європи їм далеко. Нехай опускаються на землю. І Фінляндія, і Боснія нічим не гірше вас".

Avaruutta: "Говорив до матчу і повторю свої слова: Фінляндія сильніша за Україну. У нас досвідченіший і розумніший тренер. У нас краща командна гра, висококласні гравці. Просто їм не вистачає менталітету переможців. Довгий час футбол в нашій країні був на задвірках, і ніхто серйозно не сприймав до "пугачів". Що більше буде таких матчів, як сьогодні, то швидше наші футболісти зрозуміють, що вони нічим не поступаються багатьом іншим командам".

За фактом виявилося, що Україна - не більше, ніж середняк. До рівня топзбірних Європи їм далеко

Epaileva: "Вдома потрібно буде вигравати в України. Інакше навряд чи вийде посісти 2-ге місце в цій групі. Не знаю, чому до матчу все розповідали про те, який це сильний суперник. Я так і не побачив в цій Україні нічого особливого. За своїм потенціалом Фінляндія явно сильніша за українців і боснійців. Сильно засмучусь, якщо ми їх пропустимо вперед за підсумками відбіркового турніру".

Vastaaja: "Пуккі - найбільш недооцінений нападник в Європі на цей час. Абсолютно божевільний гравець! Не розумію, чому він не грає за якийсь великий європейський клуб? 3 голи у 2 матчах за збірну - хіба це не показник його найвищого рівня? Скоро Пуккі поб'є рекорд великого Літманена. Залишилося забити всього 4 голи. Напевно, це відбудеться вже цьогоріч".

Aimankaki: "Україна - сильно переоцінена команда. Всі розповідали після жеребкування, що українці боротимуться з Францією за 1-ше місце в групі. Випадкова нічия в Парижі ще більше змусила всіх в це повірити. Насправді не думаю, що вони навіть 2-ге місце займуть. Всі вже зрозуміли, що Фінляндія не гірше за Україну. Чи краще? Це покаже час. Але точно можна сказати, що після нашої зустрічі 4 роки тому багато що змінилося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пуккі прокоментував епізод із Миколенком

Збірна України не змогла виграти у Фінляндії в матчі відбору до кубка світу – 1:1. Наша команда пропустила вирішальний гол на 89-й хв.

Зараз ви читаєте новину «Україна не побачить навіть другого місця – фінські уболівальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути