субота, 11 квітня 2009 17:46

Злий "Ліверпуль" розірвав "Блекберн"

Злий "Ліверпуль" розірвав "Блекберн"

Мерсисайдці вдома не залишили каменя на камені від "Блекберна".

Підопічні Рафаеля Бенітеса рвали і метали, намагаючись реабілітуватися за зустріч з "Челсі" в Лізі Чемпіонів. Та і сам іспанський фахівець після того, як Фернандо Торрес оформив дубль дозволив на своєму обличчі з"явитися такій рідкісній для нього посмішці.

"Ліверпуль" реабілітувався за зустріч з "Челсі" в Лізі Чемпіонів

Прекрасним голом почалася зустріч. Просто приголомшливу передачу виконав Джеймі Каррагер (перед грою віце-капітан "Ліверпуля" трохи здивував, заявивши, що цей поєдинок - найважливіший в його кар"єрі на Енфілді), Торрес блискуче прийняв м"яч на розі штрафної і, навіть не дивлячись у бік воріт, послав круглого в дальній кут!

Другий м"яч влетів у ворота гостей ще до перерви - прекрасна подача з штрафного Алонсо і Торрес, злетівши над могутнім Самба, послав шкіряного в сітку ударом головою.

Другий тайм став рівно таким, яким ми його і уявляли. Блискучий постріл Аггера метрів з 30-ти - і м"яч у воротах. За такою грою Бенітес цілком міг займатися своїми експериментами, випустивши на поле Ель-Жар і Нгог. Перший запоров супер-момент, але, як ви розумієте, зараз це не має значення. А ось другий навіть зумів забити, відправивши м"яч у сітку після подачі головою Лукаса Лейви.

"Ліверпуль" - "Блекберн" 4:0

Голи: Торрес, 5, 34, Аггер, 84, Нгог, 90

Ліверпуль: Рейна, Арбелоа, Каррагер, Аггер, Інсуа, Бенаюн, Маскерано, Алонсо (Лукас Лейва, 87), Рієра, Торрес (Ель Жар, 74), Куйт (Нгог, 85)

Блекберн: Робінсон, Ендрюс, Оойєр, Самба, Нельсен, Живе, Мокоена (Доран, 46), Данн (Вільянуева, 59), Тугай, Уорнок, Трісі

Попередження: Аггер, Алонсо

За матеріалами Football.ua, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Злий "Ліверпуль" розірвав "Блекберн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути