Ексклюзиви
субота, 03 березня 2012 12:55

Житник став ведучим каналу "Хокей"

Житник став ведучим каналу "Хокей"
Олексій Житник

Вихованець київського "Сокола", Олімпійський чемпіон Альбервіля-1992 та видатний український хокеїст Олексій Житник працюватиме на телеканалі "Хокей". Про це у п'ятницю повідомив генеральний директор каналу Орест Сохар на прес-конференції присвяченій офіційній презентації бренду.

"Олексія Житника хочеться представити у новому амплуа. Він не тільки зірка хокею, а один із авторів та ведучий програми на телеканалі "Хокей". Сьогодні у нього відбувся дебютний запис з Павлом Буре", - розповів журналістам Сохар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третьяк, Фетисов і Буре приїхали на презентацію каналу Колесникова

"Не знаю чи все й мене вийшло, - скромно відповідає новоспечений ведучий програми "Своя гра".

"Вийшло, вийшло", - хвалить Житника "Російська ракета" Павло Буре.

"Подивитеся потім на каналі, - продовжує Олексій. - Хокей — це дуже динамічна гра на високих швидкостях з фізичним контактом. Дуже приємно дивитися цю гру по телебаченню на каналі, який показує матчі НХЛ, КХЛ та ПХЛ. Люди можуть подивитися матчі, які фізично не в змозі відвідати. Моя подяка тим людям, які зайнялися цією справою. Без телебачення хокей не може розвиватися, як і будь-який інший вид спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал " Хокей" підписав з НХЛ 5-річний контракт

Сам я дивлюся матчі команд, за які виступають мої знайомі. Вони грають і в НХЛ, і в КХЛ. Всі матчі поспіль я не дивлюся."

У п'ятницю також пройшла гала-презентація каналу. Захід відвідали легендарні хокеїсти та зірки українського спорту. На презентації "Хокей" представив свою символічну збірну.

Нагадаємо, телеканал "Хокей" почав цілодобове мовлення 22 січня 2012 року. Засновником і власником каналу є хокейний клуб "Донбас" Бориса Колесникова.

Зараз ви читаєте новину «Житник став ведучим каналу "Хокей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути