середа, 04 лютого 2009 18:53

Зірка MоtоGP Валентино Россі впав на скляний стіл

Зірка MоtоGP Валентино Россі впав на скляний стіл

Пілот команди FiatYamaha, який виступає в чемпіонаті MоtоGP, - Валентино Россі - став жертвою досить банального побутового інциденту. Італієць посковзнувся удома і впав на скляний столик, серйозно порізавши собі палець на лівій руці, а також ступню лівої ноги.

Багаторазовий чемпіон з MоtоGP був вимушений звернутися в лікарню, де йому наклали шви на отримані порізи. Хоча самі по собі ці рани і не небезпечні, але вони цілком можуть перешкодити Россі комфортно відчувати себе за кермом гоночного мотоцикла під час перших тестів, які його команда проводить на цьому тижні в Малайзії.

Проте Валентино Россі все одно полетить до Бахрейна, де в четвер на трасі Сепанг він все-таки спробує осідлати свій мотоцикл.

Валентіно Россі (16 лютого 1979 (29 років), в м. Урбіно, Італія) - італійський мотогонщик. Він один з найуспішніших мотогонщиків всіх часів і на думку більшості критиків є найкращим мотопілотом сучасності, будучи офіційним обличчям MоtоGP у всьому світі і вигравши 8 чемпіонських титулів в різних класах MоtоGP. За твердженням американського спортивного журналу SportsIllustrated, Валентино Россі за доходами серед спортсменів займає 7 місце в світі (2 місце за межами США), заробляючи близько 30 мільйонів доларів в рік.

За матеріалами sport.segodnya, wikipedia.

Зараз ви читаєте новину «Зірка MоtоGP Валентино Россі впав на скляний стіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути