Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 10:29

Жіноча збірна Росії з баскетболу залишилася без тренера

Головний тренер жіночої збірної Росії з баскетболу Ігор Грудін, під керівництвом якого команда виграла бронзові медалі Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні, відправлений у відставку. Таке рішення в четвер, 2 жовтня, прийняв виконком Російської федерації баскетболу (РФБ), пише газета "Спорт-Експрес".

63-річний наставник сам виявив бажання покинути команду. Причиною відставки Грудін назвав втому. Кандидатури на пост, що залишив Грудін, будуть затверджені на наступному засіданні виконкому РФБ у кінці листопада 2008 року. В інтерв"ю агентству "Весь спорт" Грудін повідомив, що поки не може нікого рекомендувати на посаду головного тренера. При цьому фахівець сподівається, що збірну чекає "нормальне майбутнє".

Зі свого поста також звільнений генеральний менеджер чоловічої збірної Сергій Тараканов. За словами колишнього генерального менеджера, він у відставку не подавав і взагалі не міг цього зробити, оскільки його контракт закінчився 31 серпня 2008 року, і з пропозиціями про продовження угоди до нього ніхто не звертався.

Головний тренер чоловічої збірної Росії з баскетболу Девід Блатт зберіг свій пост. Контракт фахівця, що має ізраїльське та американське громадянство, діє до 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Жіноча збірна Росії з баскетболу залишилася без тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути