вівторок, 27 жовтня 2009 08:58

Жінкам у Палестині дозволили грати у футбол

Жінкам у Палестині дозволили грати у футбол

Товариська зустріч з футболу між жіночими збірними Палестини та Йорданії, яка відбулася в понеділок, закінчилася внічию 2:2.

Варто відзначити, що гравець йорданської збірної Манар Фрейдж зрівняла рахунок тільки на останній 90-ій хвилині зустрічі.

Перший у своєму роді на палестинських територіях жіночий міжнародний матч проходив на стадіоні імені Фейсал аль-Хусейні, побудованому в околицях східного Єрусалиму.

На грі був присутній прем"єр-міністр Палестинської автономії Салам Фаяд, глава палестинської федерації футболу Джебріл Раджуб та інші палестинські офіційні особи. Крім того, за палестинською збірною стояли близько п"ятнадцяти тисяч уболівальників, в основному жіночої статі, що приїхали на матч зі всіх регіонів Західного берега річки Іордан для підтримки своїх кумирів.

Жіночий футбол офіційно з"явився в Палестині зовсім недавно, а в 2008 році був організований перший національний чемпіонат з жіночому футболу на Західному березі за участю близько десяти команд. На території сектора Газа, де третій рік править бунтівний ісламізм, такий вид спорту відсутній.

За матеріалами РИА Новости, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Жінкам у Палестині дозволили грати у футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути