Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2012 19:13

"Здивуюсь, якщо "Шахтар" зіграє від оборони" - наставник "Нордшелланда"

"Здивуюсь, якщо "Шахтар" зіграє від оборони" - наставник "Нордшелланда"
Ми знаємо все про "Шахтар" - Каспер Юлманд ФОТО: shakhtar.com

Наставник чемпіона Данії "Нордшелланда" Каспер Юлманд знає все про "Шахтар". Про це він розповів на традиційній передматчевій прес-конференції.

"Дебют у Лізі чемпіонів - це велика подія для нашого клубу, який прогресував останні кілька років. Ми трохи хвилюємося, але воно зникне. Ми гратиме з честю та радістю. Не можемо дочекатися завтрашнього матчу. Ми дуже пишаємося виходом у груповий етап Ліги чемпіонів.

На такому рівні секретів не залишається. Ми знаємо все про "Шахтар", так само як і "гірники" про нас. Я подивився близько 15-16 матчів суперника. Пройшли ті часи, коли можна було щось приховати. Все вирішиться на полі.

Я майже переконаний, що проти нас, як і проти будь-якої команди, "Шахтар" гратиме агресивно, пресингуватиме та атакуватиме. Немає значення, хто приїжджає на "Донбас Арену", "Шахтар" залишається вірним собі. Така природа команди. Буду здивований, якщо "гірники" гратимуть від оборони.

У "Шахтаря" помітна ротація у команді. Наш суперник сильний насамперед командною грою. Але я б виділив трійку гравців Даріо Срну, Вілліана та Генріха Мхітаряна. Вірменин забиває дуже багато голів. Раніше він грав глибше, але коли почав діяти ближче до воріт, то став частіше засмучувати суперників.

Наші результати у чемпіонаті не мають стосунку до Ліги чемпіонів. Останній матч проти "Копенгагена" ми програли, нам прикро за цей результат, але єврокубки тут ні до чого. Це була складна гра. А так, за 18 матчів ми програли тільки два поєдинки."

Додамо, що матч "Шахтар" — "Нордшелланд" пройде у середу, 19 вересня. Пряма трансляція на телеканалі "Україна" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Здивуюсь, якщо "Шахтар" зіграє від оборони" - наставник "Нордшелланда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути