вівторок, 18 вересня 2012 14:06

"Минулий сезон став гарним уроком" - Срна

"Минулий сезон став гарним уроком" - Срна
"Наше першочергове завдання — вийти з групи" - Даріо Срна ФОТО: shakhtar.com

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна вважає "гірників" фаворитом матчу Ліги чемпіонів проти дебютанта турніру данського "Нордшелланда".

"Ми грали з "Нордшелландом", але то були товариські поєдинки, - каже Срна під час традиційної передматчевої прес-конференції. - Команду-учасника Ліги чемпіонів потрібно поважати. Завтра ми стартуємо у турнірі. Всі від нас чекають результату. Ми відчуваємо впевненість перед матчем. На день потрібно забути про чемпіонат України, адже Ліга чемпіонів — це зовсім інший турнір. Нам потрібна максимальна концентрація з перших хвилин матчу.

Якщо ми зіграємо у свою гру, то будемо фаворитом протистояння. Ми вже дивилися їх матчі, будемо переглядати їх ще і сьогодні. "Нордшелланд" — демонструє агресивний футбол. Ми ж будемо намагатися використати їх слабкі сторони.

У нашій команді є молоді і досвідчені гравці. Наше першочергове завдання — вийти з групи. Минулий сезон став гарним уроком. Важливо вдало стартувати з першого матчу. Головне не допускати дитячих помилок, які у нас були в минулому сезоні. Ми впевнені, що у нас вийде хороший старт."

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Нордшелланд" пройде у середу, 19 вересня. Пряма трансляція на телеканалі "Україна" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Минулий сезон став гарним уроком" - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути