понеділок, 17 вересня 2012 14:28

Гармаш не зможе зіграти з "Шахтарем" у матчі Кубка України

Гармаш не зможе зіграти з "Шахтарем" у матчі Кубка України
"Динамо" зіграє з "Шахтарем" без Гармаша ФОТО: sport-xl.net

13 вересня відбулося перше засідання новообраного складу Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, на якому, крім іншого були розглянуті спірні епізоди 8-го туру Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, львівські "Карпати" оскаржили рішення арбітра Сергія Бойка, який вилучив Олександра Касьяна в матчі з донецьким "Металургом". КДК ФФУ червону картку не скасував, а Касьяну дав ще один матч дискваліфікації.

"За небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення травми у 8-му турі чемпіонату України відсторонити футболіста команди "Карпати" Львів Касьяна А. на два матчі в змаганнях під егідою ФФУ (9 тур чемпіонату України, 1/16 фіналу Кубка України)", - йдеться у рішенні комітету.

Як вже повідомлялося раніше, Денис Гармаш за образливі жести на адресу вболівальників донецького "Шахтаря" був дискваліфікований на три матчі. Однак інформація про те, що гравець "Динамо" зможе ще раз вийти на поле "Донбас Арени" в кубковому матчі, не відповідає дійсності - рішення КДК ФФУ поширюються на всі внутрішні змагання.

"За образливі жести на адресу глядачів у 8-му турі чемпіонату України відсторонити футболіста команди "Динамо" (Київ) Гармаша Д. на три матчі у змаганнях під егідою ФФУ (9 і 10 тури чемпіонату України, 1/16 фіналу Кубка України)" , - наводить рішення КДК офіційний сайт ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «Гармаш не зможе зіграти з "Шахтарем" у матчі Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути