пʼятниця, 14 вересня 2012 11:49

"Я не зміг упоратися з емоціями" - Гармаш пояснив образливий жест

"Я не зміг упоратися з емоціями" - Гармаш пояснив образливий жест
Жест обійшовся Гармашу у три матчі дискваліфікації ФОТО: bazarua.net

Півзахисник київського "Динамо" Денис Гармаш прокоментував свій образливий жест у бік трибуни "Донбас Арени" в матчі прем'єр-ліги України "Шахтар" - "Динамо" (3:1). За цей вчинок гравця дискваліфікували на три матчі на внутрішній арені.

"Перш за все хочу сказати: безумовно, вважаю себе не правим. Однак хочу наголосити, що ні в якому разі не хотів образити почуття шанувальників "Шахтаря". Фанати донецького клубу відчайдушно і пристрасно вболівали за свою команду так само, як і динамівські вболівальники підтримували нас. Але в цей вечір на стадіоні опинилася група людей, які з першої хвилини провокували мене всіма можливими способами і при кожній можливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гармаша покарали трьома матчами без футболу

Наприклад, після того, як ми забили м'яч і побігли вітати автора голу Андрія Ярмоленка, я в черговий раз почув нецензурну лайку у свій бік і побачив непристойні жести. Тоді вдалося стриматися, але під завісу матчу нерви були на межі, і я не зміг упоратися з емоціями.

Не думаю, що вони прийшли на стадіон для того, щоб ображати Гармаша, але більшу частину матчу, на жаль, займалися саме цим. Чому саме мене? Складно сказати. Може, в їх пам'яті засів інцидент з арбітром Юрієм Ваксом, але ж в остаточному підсумку тоді мене виправдали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гармаша можуть дискваліфікувати за непристойний жест на "Донбас Арені"

Чи правда, що вболівальники "Шахтаря" кидалися сторонніми предметами? Було діло. Зокрема, відразу після забитого нами м'яча з трибун полетіли пластикові пляшки. Одна з них, здається, зачепила когось із наших адміністраторів", - цитує Гармаша "Спорт-экспресс в Украине".

Зараз ви читаєте новину «"Я не зміг упоратися з емоціями" - Гармаш пояснив образливий жест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути