четвер, 07 червня 2012 12:58

Збірну Швеції у Києві зустрічали з хлібом і сіллю
5

Наставник збірної Швеції Ерік Хамрен
Фото: Reuters
Головна зірка збірної Швеції Златан Ібрагімович

6 червня в міжнародний аеропорт "Жуляни" прибула національна збірна Швеції – перший опонент, з яким українська збірна зустрінеться на полі НСК "Олімпійського" 11 червня 2012. Команду Еріка Хамрена (23 гравців, у супроводі медперсоналу, тренерів) зустрічала чимала група журналістів. Літак спізнився більш ніж на годину, тому футболісти швидко пройшли паспортний контроль і попрямували до готелю. Розташувалися вони за межами Києва, в Конча-Заспі.

А напередодні шведи зіграли останній товариський матч і в чудовому настрої прилетіли до України. Скандинави перемогли сербів. Тойвонен вивів господарів вперед, однак вже за п'ять хвилин Суботіч рахунок зрівняв. Але шведи вирвали перемогу. В другому таймі невгамовний Тойвонен заробив пенальті, який успішно реалізував Ібрагімович – 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День матчу Україна-Швеція в Києві буде сухо і спекотно

Шведська збірна з футболу мешкатиме під час всього чемпіонату в оздоровчому комплексі "Червона Рута" в Обухівському районі (Київська область). Нещодавно умови проживання для команди перевірив глава Київської обласної держадміністрації Анатолій Присяжнюк. Він повідомив, що базу цілодобово охоронятиме по периметру 50 правоохоронців.

Управляюча готельним комплексом Тетяна Бондарчук повідомила, що шведська збірна забронювала комплекс відразу після жеребкування, коли стало ясно, що всі три матчі футболісти гратимуть у Києві. Після цього на базу неодноразово приїжджали спеціалісти, які узгоджували окремі моменти умов проживання шведських футболістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник збірної Швеції перед Євро-2012 проконсультується з тренером з гандболу

Загалом у комплексі постійно проживатиме 45 людей: 23 футболісти і 7 тренерів, а також шеф-повар та дієтолог, які відповідатимуть за організацію харчування команди.

Зараз ви читаєте новину «Збірну Швеції у Києві зустрічали з хлібом і сіллю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути