пʼятниця, 13 квітня 2012 18:15

Дружини футболістів збірної Швеції допоможуть українським сиротам під час Євро-2012

Дружини футболістів збірної Швеції допоможуть українським сиротам під час Євро-2012
Дружина Йохана Елмандера вчилася в Україні на курсах медсестер ФОТО: fanpix.net

Дружини кількох футболістів національної збірної Швеції з футболу вирішили надати фінансову допомогу дитбудинку в селі Піски на Київщині, недалеко від місця розміщення команди під час Євро-2012. Про це інформує "Aftonbladet".

"Якщо турнір проходить в Україні, то, очевидно, потрібно допомогти тим, про кого забудуть під час фанфар і мішури, які будуть супроводжувати цю велику подію", - заявила дружина воротаря голландського ПСВ "Ейндховен" Андреаса Ісакссона Маріелла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ібрагімович переїде жити в Конча-Заспу

Вона повідомила, що разом з дружинами гравців турецького "Галатасарая" Йохана Елмандера і французького "Олімпіка" Кіма Кальстрема Амандою та Ерікою вони у квітні почали акцію по збору коштів для дитбудинку в Пісках (80 км від Києва). Вони мають намір, зокрема, створити при ньому дитячий сад для сиріт.

У свою чергу Аманда Елмандер підкреслила, що певний час вчилася в Україні на курсах медсестер і особисто знає долю українських дітей-сиріт. "Звідси й ініціатива, особливо якщо врахувати, що наші чоловіки будуть грати в цій країні матчі, а ми будемо там присутніми", - зазначила вона. Дружина шведського футболіста підкреслила, що їхня ініціатива вже отримала значну підтримку в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євро-2012 збірна Франції житиме в Донецьку з поваги до України

"Нам ніхто не відмовив. Наприклад, найбільші виробники спортивного обладнання запевнили, що нададуть все, що потрібно футбольній команді при дитячому будинку в Пісках, щоб діти грали в тій же формі і бутсах, в яких будуть грати футболісти під час турніру в Україні", - повідомила Аманда Елмандер.

Зараз ви читаєте новину «Дружини футболістів збірної Швеції допоможуть українським сиротам під час Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути