пʼятниця, 13 квітня 2012 17:58

Лоран Блан провів два дні у Донецьку
5

Фото: ukraine2012.gov.ua

У той час, коли президент ФІФА Мішель Платіні відкривав термінал у Львівському аеропорту, менш відомий його співвітчизник, головний тренер збірної Франції Лоран Блан зробив 2-денний контрольний заїзд до Донецька.

Блан прибув в Україну з усією своєю свитою. Базу "Шахтаря", де під час чемпіонату Європи буде жити збірна Франції, відвідав весь тренерський штаб. Блана супроводжували помічники Жан-Луї Гассе, Ален Богосян і брати Франк і Філіп Ламбер. Мета приїзду - перевірити, чи враховані всі побажання головного тренера, які він висловив під час свого попереднього візиту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я справді вражений" - Блан шокований базою "Шахтаря"

Крім бази, Блан відвідав й інші об'єкти, які будуть використовуватися французами під час Євро-2012. Побаченим тренер залишився задоволений, і попрощався з Донецьком до 6 червня: на цей день запланований заїзд французької збірної на СТБ "Кірша". Як повідомляє сайт Федерації футболу Франції, в суботу тренер вже буде на "Стад де Франс", де "Ліон" і "Марсель" розіграють Кубок французької ліги.

Нагадаємо, на груповій стадії Євро-2012 збірна Франції посперечається за одну з двох путівок до чвертьфіналу із збірними України, Англії та Швеції.

Зараз ви читаєте новину «Лоран Блан провів два дні у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути