четвер, 01 березня 2012 09:12

Збірна Франції обіграла Німеччину на виїзді
10

Фото: Reuters

Збірна Франції, забивши по голу в кожному з таймів, відсвяткувала чергову перемогу над німцями. Команда Йоахіма Льова змогла підсолодити пігулку лише під завісу матчу, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Німеччина ще жодного разу не перемагала французів із моменту об'єднання країни. Не вдалося перервати неприємну традицію і цього разу. Бундестім не могли допомогти Філіп Лам, Бастіан Швайнштайгер, Лукас Подольськи, Пер Мертесакер і Маріо Гьотце. Але й триколірні не могли похвалитися ідеальним складом. Через травми відсутні були Карім Бензема й Лоїк Ремі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Франції визначилася з капітаном на Євро-2012

Активніше матч почали гості. На 16-й хвилині Матьє Вальбуена подав кутовий і Йоан Кабай із "другого поверху" пробив по воротах. Тім Візе зумів відбити цей удар. Проте вже через п'ять хвилин йому довелося виймати м'яч із сітки.

Матьє Дебюші з правого флангу увірвався в штрафний і віддав пас у центр, де ніхто не заважав Олів'є Жиру. Найкращому снайперу чемпіонату Франції не склало труднощів пошити в дурні Візе. Господарів цей гол дуже шокував. Уболівальникам у Бремені було не дуже приємно дивитися на безпорадність своїх кумирів, і з трибун почувся свист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лоран Блан може не "дожити" до Євро-2012

На кінець півгодини бундестім прийшла до тями. Щонайменше тричі міг відзначитися Мірослав Клозе. Капітан збірної Німеччини, яка грала в зеленій формі, завдавав небезпечні удари як ногою, так і головою, але чудовими сейвами відзначився Юго Льоріс. Ці епізоди надихнули німецьких уболівальників, які знову почали активно підтримувати свою збірну, однак Клозе так і не вдалося забити свій 64-й гол за збірну, а в перерві його замінив Маріо Гомес.

Другий тайм почався з атак триколірних. Прекрасний шанс відзначитися змарнував Вальбуена. Підопічні Льова відповіли небезпечною подачею Томаса Мюллера з флангу - м'яч ледь не пірнув у дальній кут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я справді вражений" - Блан шокований базою "Шахтаря"

На 69-й хвилині "Везерштадіон" знову впав у смуток. Дебюші знову чудово зіграв на брівці й прострілив у воротарський. Жиру цього разу не зумів замкнути пас партнера, а ось Флоран Малуда виконав це завдання на відмінно - 2:0.

Французи продовжували володіти перевагою і далі. Лише в доданий час дозволили собі розслабитися, коли простріл Томаса Мюллера замкнув на дальній штанзі Какау, який вийшов на заміну. Але навіть гол престижу не згладив враження від абсолютно блідою гри німецької збірної.

Німеччина - Франція - 1:2 (0:1, 1:1)

Голи: 0:1 - Жиру (21), 0:2 - Малуда (69), 1:2 - Какау (90).

НІМЕЧЧИНА: Візе, Аого, Хуммельс, Бадштубер (Хеведес, 46), Дж. Боатенг, Хедіра (Л. Бендер, 70), Ройс (Какау, 70), Озіл, Кроос, Клозе (Гомес, 46), Шюррле (Мюллер, 45).

ФРАНЦІЯ: Льоріс, Дебюші, Мексес, Рамі, Абідаль, Кабай (А. Діарра, 62), Мвіла (Малуда, 62), Рібері (Менез, 46), Вальбуена (Амальфітано, 68), Насрі, Жиру (Саа, 76) .

Попередження: Дж. Боатенг (64), Мексес (85), Л. Бендер (88).

Зараз ви читаєте новину «Збірна Франції обіграла Німеччину на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути