середа, 29 лютого 2012 11:08

Збірна Франції визначилася з капітаном на Євро-2012

Збірна Франції визначилася з капітаном на Євро-2012

Капітаном збірної Франції по футболу на чемпіонаті Європи 2012 року буде воротар "Ліона" Уго Льоріс. Про це ввечері 28 лютого заявив головний тренер команди Лоран Блан. За словами Блана, Льоріс найкраще підходить на роль капітана, але він - не єдиний важливий гравець у збірній Франції, повідомляє AFP.

Блан зробив свою заяву на прес-конференції перед товариським матчем з Німеччиною, який відбудеться 29 лютого в Бремені. Раніше тренер збірної Франції говорив, що кандидатами на посаду капітана, крім Льоріса, є захисники Філіп Мексес і Ерік Абідаль.

25-річний Льоріс дебютував у збірній Франції в листопаді 2008 року в товариському матчі з Уругваєм. З тих пір він провів за свою національну команду 30 матчів. У 2010 році Льоріс брав участь в чемпіонаті світу в ПАР.

На груповому етапі Євро-2012 суперниками збірної Франції будуть команди Англії, Україні та Швеції. Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, 11 червня французи зіграють з англійцями, 15 червня - з українцями, 19 червня - зі шведами.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Франції визначилася з капітаном на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути