субота, 10 грудня 2011 13:19

"Мені дуже хочеться, щоб Україна вийшла з групи на Євро-2012" - Ахметов

"Мені дуже хочеться, щоб Україна вийшла з групи на Євро-2012" - Ахметов

Національна збірна Франції визначилася з місцем базування під час Євро-2012. Як повідомляє офіційний сайт Федерації футболу країни, "триколірні" обрали базу донецького "Шахтаря".

Нагадаємо, нещодавно Донецьк відвідав наставник французів Лоран Блан. На Євро-2012 Франція грає у групі D разом з Україною, Швецією та Англією.

"Я ще не знаю точно, чи збірна Франції житиме у нас під час Євро-2012, - каже президент "Шахтаря" Рінат Ахметов після засідання прем'єр-ліги. - Я читав у пресі, що до нас приїжджали представники команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я справді вражений" - Блан шокований базою "Шахтаря"

Їм все сподобалося. Це не мені вирішувати, де хто житиме. Я знаю, що Україна гідно проведе Євро-2012 і гідно прийме всіх гостей нашої країни.

Чи хотілося б мені, щоб саме збірна Франції мешкала на базі "Шахтаря"? Я не знаю. Мені дуже хочеться, щоб Україна вийшла у наступний етап Євро-2012. Суперники у нас складні".

Збірна Швеції планує жити у Києві. Всі матчі групового етапу шведи проведуть на НСК "Олімпійський". Англія базуватимуться у Кракові.

Відзначимо, що спочатку на базі "гірників" хотіли розміститися португальці, але після жеребкування вони відмовились від цієї ідеї.

Зараз ви читаєте новину «"Мені дуже хочеться, щоб Україна вийшла з групи на Євро-2012" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути