вівторок, 22 червня 2010 18:57

Збірна Уругваю вийшла у плей-офф ЧС-2010 з першого місця (ФОТО)
8

Фото: Reuters

Збірні Уругваю і Мексики, що грали між собою в останньому матчі групового етапу на чемпіонаті світу в ПАР, вийшли в 1 / 8 фіналу. Зустріч, що відбулася 22 червня, закінчилася з рахунком 1:0 на користь Уругваю.


Перший тайм проходив у відносно рівній боротьбі, проте атаки уругвайської команди були небезпечнішими. В одній з них дуже хороший шанс забити мав Луїс Суарес, але не влучив у ворота, вийшовши один на один з воротарем. Мексиканці відповіли на цю атаку небезпечним ударом Андреса Гуардадо, який потрапив у поперечину.

Єдиний гол у матчі було забито на 43-й хвилині, після атаки за участі Дієго Форлана, Едінсона Кавані і Суареса. Останній замкнув подачу Кавані з правого флангу ударом головою. У другому таймі темп гри сильно впав, і до кінця матчу виник тільки один небезпечний момент. Мексиканці могли відігратися, але захисник команди Родрігес не влучив у ворота з близької відстані.

Завдяки перемозі південноамериканська команда набрала 7 очок і виходить в плей-офф з першого місця, не пропустивши у трьох матчах жодного м'яча. В 1 / 8 фіналу Уругвай зіграє з командою, яка займе друге місце в групі B. У ній виступають Аргентина, Південна Корея, Нігерія та Греція.

Збірна Мексики, яка набрала 4 очки, буде грати з переможцем групи B. З великою ймовірністю нею стане команда Аргентини. Матчі Аргентина - Греція і Нігерія - Південна Корея відбудуться ввечері 22 червня.

ЧС-2010

ПАР

Груповий етап

Група A

Мексика - Уругвай - 0:1

Гол: 0:1 - Суарес (44).

МЕКСИКА: Перес, Осоріо, Родрігес, Морено (Кастро, 57), Сальсідо, Маркес, Гуардадо (Баррера, 47), Торрадо, дос Сантос, Бланко (Х. Ернандес, 63), Франко.

УРУГВАЙ: Муслера, М. Перейра, Лугано, Вікторіно, Фусіле, Перес, Аревало Ріос, А. Перейра (Скотті, 76), Форлан, Кавані, Суарес (Фернандес, 85).

Попередження: Фусіле (68), Х. Ернандес (77), Кастро (85).

За матеріалами Sports.ru, Лента

Зараз ви читаєте новину «Збірна Уругваю вийшла у плей-офф ЧС-2010 з першого місця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути