субота, 12 червня 2010 14:56

"Матч Уругвай - Франція взагалі не сподобався" - Шацьких

"Матч Уругвай - Франція взагалі не сподобався" - Шацьких

Матч-відкриття ЧС-2010 ПАР – Мексика судив Равшан Ірматов з Узбекистану. Форвард київського "Арсенала" Максим Шацьких прокоментував "Gazeta.ua" дії свого земляка.

"Кожен чемпіонат світу судять наші арбітри. Вони досить кваліфіковані. Равшан Ірматов не став виключенням. Він судив те що було і не заважав командам грати у футбол. Я вважаю, це найголовніше. Ми не знайомі особисто, але доводилось зустрічатися."

Шацьких не зміг повністю переглянути перший матч ЧС-2010 через тренування.

"У матчі ПАР – Мексика вдалося побачити останні 15 хв, а Уругвай – Франція дивився практично повністю. Гра мені взагалі не сподобалася. Французи дуже розчарували. Уругвай виглядав живішим та активнішим. І моментів у них було більше.

Щодо матчу ПАР – Мексика, то гра була цікавішою, судячи по закінченню зустрічі і того, що мені розповідали. Гол Тшабалала подивився у записі. Це був вихід один на один і футболіст пробив чудово. Чемпіонат світу тільки розпочався, ми ще побачимо багато красивих м'ячів."

На ЧС-2010 Максим вболіватиме за збірну Англії.

"Сьогодні вечером англійці якраз грають проти США (21:30). Гру дивитимуся вдома. Матч Аргентина – Нігерія подивитися не зможу (розпочнеться о 17:00). В "Арсенала" буде тренування. ЧС-2010 дивлюся вдома. Дружина і дочки, коли є час, дивляться зі мною. Крім того, стараюсь записувати всі матчі, які не можу подивитися. Потім переглядаю їх в записі".

Каноніри одні з перший вийшли з відпустки. До нового сезону їх готує Юрій Бакалов.

"Деякі команди тільки виходять з відпустки, а ми ми два тижні відпрацювали, причому досить інтенсивно. Юрій Бакалов - хороша людина, решту покаже сезон. Але я думаю, все має бути нормально. Атмосфера в команді хороша, все йде як і заплановано."

Сьогодні пройдуть три матчі ЧС-2010: Півд. Корея – Греція, Аргентина – Нігерія та Англія – США.

Зараз ви читаєте новину «"Матч Уругвай - Франція взагалі не сподобався" - Шацьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути