субота, 12 червня 2010 12:47

Наставник збірної Данії відключить слуховий апарт через вувузели

Наставник збірної Данії відключить слуховий апарт через вувузели

Головний тренер збірної Данії з футболу Мортен Ольсен заявив, що під час матчів чемпіонату світу він буде відключати обидва своїх слухових апарати, щоб не чути звук місцевих дудок - вувузел.

За словами Ольсена, маючи таку можливість, він зовсім не турбується про незручності від вувузел, повідомляє інформагентство DPA.

Ольсен з 70-х років минулого століття страждає отосклерозом - патологічним розростанням кісткової тканини в області овального вікна, яке призводить до ослаблення або втрати слуху. Це хвороба спричинила Ольсену багато незручностей, коли він був професійним футболістом (він провів 102 матчі за збірну Данії).

В даний час 60-річний тренер не тільки використовує слухові апарати, але і рекламує їх. Незабаром після приїзду збірної Данії в ПАР Ольсен захворів, але нещодавно одужав і знову приступив до виконання своїх обов'язків.

Збірна Данії проведе перший матч на ЧС-2010 14 червня проти Голландії. Іншими суперниками данців в групі Е будуть команди Камеруну та Японії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Данії відключить слуховий апарт через вувузели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути