субота, 06 жовтня 2012 19:18

Збірна України зіграє з Молдовою і Чорногорією під керівництвом Баля

Збірна України зіграє з Молдовою і Чорногорією під керівництвом Баля
Андрій Баль став виконуючим обов?язки наставника збірної України ФОТО: ffu.org.ua

У п'ятницю, 5 жовтня, у головного тренера національної збірної команди України Олега Блохіна різко погіршився стан здоров'я. Лікарі порекомендували тренеру утриматись від будь-якої діяльності.

12 та 16 жовтня збірна України проведе два кваліфікаційних матчі до ЧС-2014 проти команд Молдови та Чорногорії. Хто готуватиме "синьо-жовтих" до цих поєдинків прокоментував президент Федерації футболу України Анатолій Коньков:

"Вчора я отримав інформацію від президента футбольного клубу "Динамо" Київ про те, що у Олега Блохіна стався гіпертонічний криз. Керівництво "Динамо" вчасно зреагувало на цю ситуацію і оперативно надало всю необхідну тренеру допомогу за що я, від імені Федерації, хотів би подякувати клубу та особисто президенту Ігорю Суркісу. Відразу після отримання даної звістки я зібрав нараду керівного складу Федерації футболу України.

Керівництвом Федерації було вирішено, що до жовтневих кваліфікаційних матчів національну збірну готуватиме тренерський штаб на чолі з виконуючим обов'язки головного тренера Андрієм Балем, якому допомагатимуть Олег Кузнєцов, Олександр Заваров та Юрій Роменський. Це рішення було підтримано членами Виконавчого комітету ФФУ.

Я мав зустріч з тренерами, на якій отримав від них запевнення в тому, що вони докладуть усіх зусиль, аби якнайкраще підготувати збірну до важливих поєдинків у Кишиневі та Києві", - зазначив Анатолій Дмитрович.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє з Молдовою і Чорногорією під керівництвом Баля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути