вівторок, 15 квітня 2014 17:43

Збірна України втратила Федотенка перед чемпіонатом світу

Збірна України втратила Федотенка перед чемпіонатом світу
Руслан Федотенко hcdonbass.com

Головний тренер збірної України Андрій Назаров повідомив, що нападник "Донбасу" Руслан Федотенко, який напередодні отримав травму, не зможе допомогти національній команді на чемпіонаті світу у першому дивізіоні, який незабаром стартує у Південній Кореї.

"Руслан пройшов МРТ. Лікарі сказали, що він вибув на 4-6 тижнів. Він полетів додому і не зіграє на чемпіонаті світу в Кореї", - сказав Назаров.

Водночас, російський фахівець повідомив і позитивну новину - другий форвард повпреда України в КХЛ, Євген Бєлухін, отримав український паспорт, і зможе захищати кольори своєї нової батьківщини на турнірі.

"Поки нічого не можу сказати щодо Віталія Люткевича. Ввечері з ним поговорять. Але є і хороша новина - Євген Бєлухін отримав паспорт України, і зможе допомогти нам".

Остаточний склад збірної на ЧС стане відомий через два дні, коли команда з Хабаровська відправиться безпосередньо у Корею.

"Рішення ми прийняли, але попереду у нас ще два дні тренувань, і будь-яка травма може внести корективи в остаточний склад. Ми завтра - післязавтра працюємо в Хабаровську, а потім летимо до Кореї. Поки оголошувати склад не будемо", - зазначив Назаров.

Нагадаємо, що чемпіонат світу в групі А першого дивізіону стартує 20 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України втратила Федотенка перед чемпіонатом світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути