четвер, 19 травня 2011 16:15

"Збірна України — сильний суперник" - Шацьких

"Збірна України — сильний суперник" - Шацьких

Капітан київського "Арсенала" Максим Шацьких може зіграти проти збірної України. Товариський матч команди Олега Блохіна з Узбекистаном пройде 1 червня на стадіоні "Динамо". Всього наставник "білих вовків" Вадим Абрамов викликав на гру 22 футболістів.

"Збірна України — сильний суперник, - каже "Gazeta.ua" найкращий бомбардир "білих вовків". - У матчі з українцями хочемо показати свої сильні сторони, перевірити себе, показати на що здатні. Думаю, збірній України також буде цікаво зіграти з нами. Це вже не та збірна, яка приїжджала у Київ у 2007 році (команда Блохіна перемогла з рахунком 2:1). Все буде трохи по-іншому. Буде цікаво."

4 червня збірна Узбекистану зіграє виїзний матч з Китаєм. Шацьких пропустить цей спаринг.

"Цей рік у мене дуже насичений. Я всю зиму провів без відпустки (збірна Узбекистану грала на Кубку Азії, де зайняла четверте місце). Якщо я ще в Китай полечу з командою, то це буде взагалі. Я ж не робот. Періодично мені потрібно відпочивати. Втома може непомітно накопичуватися і проявлятися тоді, коли це не потрібно. І нічого з цим не можна зробити, адже це фізіологія. Потрібно нормально дивитися на речі, відпочивати і тренер збірної це розуміє".

У середу вечером пройшов фінал Ліги Європи. Португальський фінал "Порту" — "Брага" закінчився перемогою "драконів" — 1:0.

"Хотілося б, щоб матч був гострішим. Рідко трапляється, щоб фінали були видовищними. За кого вболівав? Нікого не підтримував. Для мене матч був не дуже цікавим, адже фінал Ліги Європи більше нагадував чемпіонат Португалії. Цікавіше, коли грають команди з різних країн.

За Лігою Європи слідкую, адже це другий за престижністю клубний турнір континенту. У нашого клубу стоїть завдання туди потрапити."

Зараз ви читаєте новину «"Збірна України — сильний суперник" - Шацьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути