Ексклюзиви
четвер, 19 травня 2011 10:13

Наставник збірної Узбекистану викликав Шацьких на матч з Україною

Наставник збірної Узбекистану викликав Шацьких на матч з Україною

Головний тренер національної збірної Узбекистану Вадим Абрамов оголосив список гравців, які зможуть взяти участь у двох найближчих товариських матчах із збірними України (1 червня) і Китаю (4 червня), повідомляє офіційний сайт узбецької федерації футболу.

Всього до списку Абрамова увійшло 22 гравців. Серед них можна відзначити першу поява у списку футболіста наманганського "Навбахора" Олександра Шадріна. Також відзначимо і Анвара Раджабова, який мабуть завдяки своїй упевненій грі в останніх матчах "Бунедкора" потрапив у поле зору Абрамова.

Через різні травми найближчі збори змушені будуть пропустити Бахадир Насім, Вагіз Галіулін, Олім Навкаров і Джасура Хасанов. Додамо, що Сервер Джепаров, Олександр Гейнріх та Тимур Кападзе прибудуть у розпорядження збірної лише перед матчем з Китаєм, в той час як Максим Шацьких і Марат Бікмаєв до Китаю не поїдуть.

Воротарі: Ігнатій Нестеров ("Бунедкор"), Тимур Джуран ("Пахтакор")

Захисники: Шавкат Мулладжанов ("Аль-Ахлі", Катар), Максуд Карімов ("Насаф"), Сахоб Джуран ("Бунедкор"), Віктор Карпенко ("Бунедкор"), Артем Філіпосян ("Насаф"), Іслом Тухтаходжаєв ("Нефтчі")

Півзахисники: Лутфулла Тураєв ("Насаф"), Санджар Турсунов ("Волга", Росія), Станіслав Андрєєв ("Пахтакор"), Ільхом Юнусов ("Насаф"), Тимур Кападзе ("Інчон", Корея), Оділь Ахмедов ("Анжі", Росія), Азізбеков Хайдаров ("Бунедкор"), Сервер Джепаров ("Сеул", Корея), Анвар Раджабов ("Бунедкор")

Нападники: Марат Бікмаєв ("Аланія", Росія), Носірбек Отакузієв ("Насаф"), Олександр Гейнріх ("Сувон", Корея), Максим Шацьких ("Арсенал", Україна), Олександр Шадрін ("Навбахор").

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Узбекистану викликав Шацьких на матч з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути