середа, 14 лютого 2018 16:57

Збірна Росії з хокею програла стартовий матч Олімпіади

Збірна Росії з хокею програла стартовий матч Олімпіади
Олег Знарок - головний тренер збірної Росії.


Збірна Росії з хокею стартувала з поразки на Іграх-2018. Підопічні Олега Знарка програли словакам – 2:3, хоча уже на 5 хвилині росіяни перемагали – 2:0.

Ключовою стала гра в більшості. Росіяни з п'яти спроб не реалізували жодної. Словаки до 18-ї хвилини матчу встигли зрівняти рахунок, а вирішальну шайбу закинули у більшості на 48-й хвилині.

"Ковальчук не дивиться жіночий хокей, він у нього грає" - пишуть користувачі російських соціальних мереж після матчу. Згадують слова Іллі Ковальчука – одного з лідерів своєї команди – про те, що він не дивиться жіночий хокей і вважає його не цікавим.

На чоловічому хокейному турнірі Ігор розпочався попередній етап. 12 збірних розподілені на три групи. Усі команди виходять до чвертьфіналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіонат світу з хокею. Півфінал. Канада - Росія - 4:2

Збірна Росії – головний фаворит олімпійського хокейного турніру. Така ситуація склалася тому, що в ньому не беруть участь найсильніші гравці – НХЛ не допустила їх на Олімпіаду. Російська команда Ігри ще не вигравала. Востаннє це робила збірна Співдружності незалежних держав під керівництвом Віктора Тихонова 26 років тому.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Росії з хокею програла стартовий матч Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути